Våre produkter

Alle våre produkter er basert på ferske råvarer av høy kvalitet. Oppdrettslaks er ernæringsmessig et glimrende produkt. Den inneholder mye omega-3 og omega-6 fettsyrer, og er rik på de fettløselige vitaminene A og D. I tillegg har den høyt innhold av de vannløselige vitaminene B12 og pyridoksin.

Laks i krydderolje

Med kepaløk, purre, gulrot og laurbærblad.

Laksen er saltet og lagt ned i krydderolje. Dette er et ypperlig produkt til bruk i en Wok sammen med valgfrie grønnsaker. Bruk gjerne en del av oljen i glasset til steking, slik at kryddersmaken kommer bedre frem. Legg laksen i et par minutter før retten serveres. Dette produktet er også velegnet til bruk i pastaer, salater og som tilbehør på koldtanretninger.

Estragonmarinert laks

Med rødløk, gulrot, estragon, pepper og ingefær.

Fremgangsmetoden er omtrent den samme som for syrnet laks, men laksen ligger i en spesiell marinade i to døgn før den blir lagt på glass. Dette er et spennende alternativ til den tradisjonelle silden vi er vant til, med en smak og duft av Østens matkultur. Serverer man et godt brød til, er det bare å spise laksen som den er. Vil man gjøre noe mer ut av det spanderer man litt rømme til, grovkvernet rosepepper eller peppermiks. Det er også godt med rucculasalat til, og sitronmelisse på toppen. Vil man lage en spennende salat så tilsett litt fetaost og andre friske urter.

Syrnet laks

Med rødløk, purre, pepper, sennepsfrø, laurbærblad.

Dette er et syrnet produkt av laks som først blir saltet. Syrning er en god gammel konserveringsmetode som er velkjent i tradisjonell matlaging. Syrnet laks anbefales til koldtbord, rett på en brødskive eller spises som den er, gjerne med flatbrød, rømme og en anelse sitronpepper på toppen av laksen.

BIOPARKEN AS, FREDERIK A DAHLSVEI 20, 1432 ÅS
Tlf: 970 40 986
Webdesign: geoffrey250@yahoo.no