Hva vi har oppnådd!

 

Hva vi har oppnådd!

Gladlaksen Studentbedrift har vært med på flere konkurranser i de siste åra. Dette er et kort resyme på hva vi har opplevd.

Norges Mesterskap for studentbedrifter i 2004

Gladlaksen Studentbedrift ble kåret til Norges beste Studentbedrift på Norgesmesterskap arrangert av Ungt Entreprenørskap 24.-25. mars 04. "Studentbedriften har et nytt produkt bygget på norsk tradisjon og norske råvarer. Produktet har stort markedspotensiale både i Norge og internasjonalt. God og veldokumentert forretningsplan, og viser god markedsforståelse.", lød juryens begrunnelse. Prisen ble delt ut av kommunal- og regionalminister Erna Solberg.

Europa Mester for studentbedrifter 2004

Gladlaksen Studentbedrift representerte dermed Norge på Europamesterskapet i Brüssel 1.-3. mai 04, der vi vant sammen med en dansk studentbedrift. Juryen la vekt på en bra fortetningsplan og en flott presentasjon av ideen.

Innomat 2005

Gladlaksen studentbedrift var med i årets innomatkonkurranse, som var 28 april 2005, der vi ble kåret til Årets Innomat-utfordrer. Juryen har latt seg begeistre av denne studentbedriften fra Høgskolen i Akershus. De seks glade laksene har kommet opp med en idé som er så enkel og god at en hver produktutviklingssjef burde bli lakserosa av misunnelse. Gladlaksen har tatt tak i gamle laketradisjoner og laget tre ulike cocktaillaks som alle er uovertrufne på smak. Delikat og selgende emballasje har de også utviklet”.

Profilering i media

Gladlaksen Studentbedrift har fått mye oppmerksomhet i media, og produktene våre har blitt fremhevet som nyskapende og spennende. Begivenhetene har blitt dekket av en rekke nasjonale og lokale medier, blant annet TV2, NRK1, VG, dagbladet og Aftenposten m.fl.

BIOPARKEN AS, FREDERIK A DAHLSVEI 20, 1432 ÅS
Tlf: 970 40 986
Webdesign: geoffrey250@yahoo.no